Natuurlijke facelift en contourverbetering

Venus Freeze is een unieke en revolutionaire behandeltechnologie waarbij
gebruik wordt gemaakt van een combinatie van radiofrequentie (RF) en
magnetische pulsen (MP2).

Maak een vrijblijvende afspraak

Venus Freeze

Heeft u tekenen van huidveroudering zoals een slappe onderkin, hangende bovenarmen (de zogenaamde 'kipfilets'), een slappe buik (na zwangerschap), cellulitis of rimpelvorming? Deze kunnen nu, zonder chirurgisch ingrijpen, op effectieve wijze bestreden worden. De Venus Freeze behandeling zorgt niet alleen voor huidverstrakking en -versteviging maar ook voor een algehele contourverbetering.

Hoe werkt het

Venus Freeze is een unieke en revolutionaire behandeltechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP2). Hierdoor is Venus Freeze de primeur op het gebied van niet-chirurgische body contouring, cellulitis-reductie, huidverstrakking en rimpelbehandelingen.

De techniek

De Venus Freeze spoel zendt gelijktijdig zowel radiofrequentie – (RF) als gepulseerde magnetische velden (MP2) uit. De energie draait tussen 2 spoelen waardoor op een gelijkmatige manier de temperatuur verhoogd wordt over het gehele te behandelen gebied. De  combinatie van de twee technologieën dringt diep door in de verschillende huidlagen en heeft daardoor een maximaal effect

Het magnetisch veld MP2

Het pulserende magnetische veld is een belangrijk en succesvolle uitvinding, die is goedgekeurd door de FDA. Dit magnetische veld dringt diep in de huid door en resulteert in elektrische stromen in de celmembranen van de te behandelen gebieden en stimuleert hiermee o.a. de wondgenezing in weefsels. Het magnetisch veld beïnvloedt daarbij verschillende biologische processen in de huid. Het stimuleert de productie van o.a. collageen, ofwel bindweefsel, en de vorming van nieuwe kleine bloedvaten in de lederhuid.

Het radiofrequentie veld

De radiofrequentie (RF) levert een hoogfrequente wisselstroom en elektrische stromen die in de huid doordringen een aangename warmte genereren. De warmte in het weefsel is direct van invloed op diverse lichaamscellen. De gegenereerde warmte activeert de natuurlijke wondgenezing van de huid, een proces dat resulteert in de aanmaak van nieuw collageen(bindweefsel) en elastine. Bovendien veroorzaakt de warmte krimp van de collageenvezels. De synergie tussen RF en MP2 stimuleert de bloedcirculatie en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof in de lederhuid, en verbetert de functie van de huidcellen. Daarnaast worden vetcellen verkleind. Deze biologische effecten leiden tot een betere teint, textuur en het uiterlijk van de huid en een mooie contour van het lichaam.

De behandeling: aangenaam, pijnloos en effectief

Venus Freeze is een aangename, pijnloze en effectieve behandeling die aanvoelt als een ‘hot stone’ massage.  Na afloop heeft u niet te maken met een hersteltijd, zodat direct uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

  • De behandeling duurt tussen de dertig en zestig minuten.
  • De behandelingen zijn veilig, zonder risico's en geschikt voor alle huidtypen. Behandelingen met radiofrequentie en elektromagnetische pulsen worden al jaren toegepast in de geneeskunde en zijn bewezen veilig en effectief.
  • De Venus Freeze behandeling is geschikt voor het gezicht, de hals en het hele lichaam.
  • Geen hersteltijd na de behandeling; u kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten voortzetten.
  • Duidelijk zichtbare en klinisch bewezen resultaten.
  • Optimale resultaten behaalt u na 6 à 8 behandelingen voor het gezicht en de hals en na 8 à 10 behandelingen voor andere zones van het lichaam.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28